Hamuri

Hamuri pentru Caini

Hamuri pentru câini sunt potrivite mai ales pentru animalele cu gât sensibil care nu suportă să poarte zgardă.

Ce ham se potriveste cel mai bine pentru cainele meu? Cel mai bun ham este cel care raspunde nevoilor stapanului si este confortabila pentru cainele nostru.

Folosirea unor hamuri este de ajutor și dacă patrupedul dumneavoastră are obiceiul să tragă de lesă. Din ce în ce mai mulți properietari optează pentru un ham pentru câinele lor deoarece este mult mai confortabil și nu atât de restrictiv ca o zgardă. Convingeți-vă de beneficiile unui ham de câine alegându-l pe cel potrivit din gama noastră!
Lesa si zgarda sau hamul sunt cele mai importante acesorii implicate in relatia stapan caine, rolul acestora fiind acela de a mentine cainele in siguranta si sub control. De asemenea acestea sunt instrumente utile in timpul orelor de dresaj si antrenament.

Acestea reduc la minim riscul pierderii cainelui, deplasarea haotica a acestuia si impiedica producerea accidentelor auto datorate deplasarii bruste a cainilor in strada. Obisnuirea cu zgarda sau ham si mersul in lesa se face incepand cu primele luni de viata ale catelului.

Hamurile flexibile si reglabile cu manere telescopice sunt ideale pentru cainii ce nu sunt obisnuiti cu zgarda si lesa. Acestea permit comunicare rapida si cu o reglare fina intre caine si stapan.

Doar la Animusvet gasiti hamuri pentru toti cateii. Va punem la dispozitie, la preturi accesibile o gama variata de produse de la producatori cu renume mondial.

Se arată 1–9 din 234 de rezultate