Antiparazitare

Antiparazitare canina
Antiparazitare canina reprezinta unul din principalii factori ce determina starea de sanatate a patrupedului dumneavoastra.
Daca esti posesorul unui catel simpatic sau a unui pisoi rasfatat, ai grija de igiena acestuia. Fii atent la parazitii care se pot ascunde in blana animalutului tau. Ofera-i protectie constanta impotriva puricilor, paduchilor sau capuselor, astfel incat ii asiguri starea de bine si te protejezi totodata de tot felul de boli pe care acesti paraziti ti le pot transmite.

Specialistii recomanda utilizarea constanta a produselor antiparazitare la catei si pisici si alegerea acestora in functie de nevoile patrupedului tau.
Puii de caine odata intrati in familie depind de dumneavoastra pentru a le asigura un trai sanatos si fericit. Pe langa hrana de calitate, starea de sanatate trebuie asigurata si prin vaccinari si deparazitari periodice.
Chiar daca sunteti sigur ca puiul nu a intrat in contact cu niciun alt caine sau nu a iesit intr-un mediu posibil contaminat, asta nu inseamna ca nu poate fi purtator al unor viermi intestinali. Caile de transmitere a acestor paraziti sunt diverse, deci sunt foarte usor de dobandit.

Se arată 1–9 din 24 de rezultate