Diete Veterinare

Diete Veterinare Canine

Afectiunile cainilor sunt numeroase. Numai o dieta veterinara echilibrata poat preveni mare parte dintre ele. O nutritie corecta a cainelui, inca de la varste timpurii, il poate scuti pe acesta, la maturitate, de foarte multe probleme de sanatate.

In functie de problemele de care sufera, cainii trebuie sa primeasca exact harana corecta. Aici puteti alege hrana exact pentru afectiunile de care sufera cainele.

Cainii cu afectiuni articulare, cardiace, dermatologice, digestive, hepatice, renale sau care au probleme cu greutatea, au nevoie de diete atent alese. Care sa le sustina recuperarea si care sa le imbunatateasca starea generala.

Menținerea sub control a unor afecțiuni precum bolile renale, hepatice, diabetul, problemele gastro-intestinale sau dermatologice poate fi realizată prin administrarea unor diete veterinare.

De exemplu, pentru probleme dermatologice. Dieta poate avea o sursa unică de proteină. De calitate superioară, conține acizi grași esențiali Omega 3 și Omega 6 si antioxidanți. Astfel încât funcția de barieră a pielii să fie restabilită.

Pentru probleme urinare, dieta potrivită poate dizolva în numai câteva zile cristalele urinare. Reducând astfel durata și disconfortul administrării medicamentelor. Mai apoi poate ține ușor sub control problemele urinare.

În cazul diabetului, dieta potrivită poate reduce necesarul de antidiabetice sau insulină. Poate readuce pacientul în stadiul de a nu mai avea nevoie de tratament (în anumite cazuri, la pisici, diabetul se poate vindeca). Dieta potrivită gastro-intestinală poate ține sub control simptomele oferind în același timp o sursa de nutrienți ușor digerabili și fibre ce protejează mucoasele gastro-intestinale. Dietele pentru problemele articulațiilor îmbunătățesc agilitatea animalelor. Prin compoziția hranei ce conține acizi condroitin-sulfurici și glicozaminoglicani, antioxidanți și niveluri terapeutice de acizi grași esențiali. Dietele pentru probleme cardiace ajută la mențierea în niveluri normale a tensiunii arteriale și la susținerea imunității prin conținutul redus de sodiu, aport de antioxidanți și proprietățile diuretice.

 

Se arată 1–9 din 171 de rezultate