Hrana Caini

Hrana pentru Caini

Hrana pentru caini trebuie sa fie de calitate pentru a evita problemele de sanatate. Cainii juniori dar si cei adulti au nevoie de hrana realizata din ingrediente de cea mai buna calitate. Pentru a se putea dezvolta normal si a avea o stare buna de sanatate.

Hrana uscata pentru caini este disponibila si pentru diferitele etape de varsta a cainilor, pentru a primi, in fiecare moment al vietii lor, nutritia exacta de care au nevoie. Alege acum un tip de hrana uscata pentru cainele tau. Ai la dispozitie aici, diferite tipuri de mancare pentru animale, pentru orice gust si orice nevoie nutritionala.

Hrana umeda este o mancare conservata pe care cainii o indragesc datorita palatabilitatii ei.Spre deosebire de hrana uscata, aceasta contine mai multe proteine, lucru benefic pentru anumite rase de caini, mai multa umiditate, care contribuie la hidratare si la sanatatea tractului urinar, poate fi digerata mai usor si poate fi depozitata o perioada mai lunga, daca nu a fost deschisa, datorita ambalajului etans.

Se arată 1–9 din 375 de rezultate