Chirurgia în medicina veterinară a avansat foarte mult în ultimii ani, iar la Centrul Medical Animus suntem mândri să oferim cele mai bune servicii de chirurgie pentru animalele de companie. Indiferent de necesitățile tale, echipa noastră experimentată și bine pregătită este aici pentru a-ți oferi cele mai bune opțiuni de tratament și recuperare.

Oferim o gamă largă de servicii de chirurgie pentru animalele de companie, inclusiv:

 1. Chirurgie de urgență disponibilă 24/7: pentru a oferi tratament prompt și eficient pentru animalele care necesită intervenții chirurgicale imediate.
 2. Chirurgie generală: Acest tip de chirurgie se referă la intervențiile chirurgicale pentru tratarea afecțiunilor non-specifice unui organ sau unei regiuni anatomice. Aceste proceduri includ, dar nu se limitează la:
  • îndepărtarea de tumori,
  • rezolvarea problemelor digestive și îndepărtarea corpilor străini,
  • operații de sterilizare/castrare,
  • intervenții chirurgicale pentru afecțiuni ale tractului urinar (pietre, nisip)
  • precum și multe altele..
 3. Chirurgie ortopedică: Oferim servicii de chirurgie ortopedică, inclusiv repararea fracturilor și leziunilor osoase, rezecții articulare, precum și îndreptarea afecțiunilor congenitale și dobândite ale scheletului.
 4. Microchirurgie: Avem prilejul ca unu dintre medicii clinicii noastre sa efectueze de peste 11 ani microchirurgie pe animale cu dimensiuni sub 10 cm, fie că e vorba de o fractura la un peruș sau nimfă, fie că e vorba de o tumoră la un șoricel micuț, pana si amputari de membre la diferite reptile.
 5. Chirurgie laser: prin utilizarea celei mai recente tehnologii, precum laserul chirurgical Aesculight VetScapel, pentru a oferi pacienților noștri cele mai bune opțiuni de tratament și recuperare.

Proceduri chirurgicale efectuate într-un mediu sigur și steril pentru a reduce riscul de infecții și a asigura o recuperare rapidă și fără complicații pentru animalele noastre.

Echipa de chirurgi veterinari cu experiență și pregătire specializată în domeniul chirurgiei animalelor de companie.

Anestezie inhalatorie:

 • Anestezia inhalatorie este o metodă sigură și eficientă de a menține animalele calme și imobile în timpul procedurilor medicale.
 • Prin utilizarea unui anestezic inhalator, doza poate fi ajustată cu ușurință pentru a se potrivi nevoilor individuale ale animalului.
 • Anestezia inhalatorie oferă o recuperare rapidă și o reducere a efectelor secundare, precum greață și vărsături, asociate cu alte metode de anestezie.
 • Echipamentele de anestezie inhalatorie sunt dotate cu tehnologie avansată de monitorizare a semnelor vitale pentru a asigura siguranța animalului în timpul intervenției.
 • În plus, anestezia inhalatorie poate fi utilizată în siguranță pe termen lung pentru animalele care necesită intervenții chirurgicale repetate sau pentru cele cu afecțiuni medicale preexistente.

Indiferent de tipul de intervenție chirurgicală necesară, echipa noastră de chirurgi experimentați lucrează împreună pentru a oferi cele mai bune soluții de tratament și recuperare. În plus, avem cele mai noi tehnologii și echipamente pentru a garanta siguranța și confortul animalelor noastre în timpul procedurilor.

La Centrul Medical Animus, punem mereu siguranța și bunăstarea animalului tău pe primul loc. Echipa noastră este pregătită să ofere cele mai bune servicii de chirurgie pentru a garanta o recuperare rapidă și fără probleme pentru animalul tău de companie. Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de chirurgie și cum te putem ajuta să ai grijă de animalul tău de companie.