Cosmetică canină si felină

Dacă îți plac pisicile și câinii, cu siguranță vei fi interesat să știi cum îi poți ajuta să arate și să se simtă mai bine prin cosmetica canină și felină. La Centrul Medical Veterinar Animus, oferim servicii de cosmetica pentru animale de companie, care includ tuns, periere, baie și alte tratamente de înfrumusețare.

Cosmetica canină și felină nu este doar o chestiune estetică, ci și una de igienă. Un animal de companie curat și bine îngrijit va fi mai sănătos și mai fericit. În plus, îngrijirea regulată a blănii, tăierea ghearelor și curățarea urechilor pot preveni multe probleme de sănătate la animalele de companie.

La Animus, avem o echipă de specialiști în cosmetica canină și felină, care folosesc cele mai bune produse și tehnici pentru a face animalul tău să se simtă confortabil și relaxat. Suntem dedicați să oferim servicii de calitate și să ne asigurăm că animalul tău primește tratamentul pe care îl merită.

În plus, la Animus, ne asigurăm că toți angajații noștri sunt pasionați de animale și își iubesc munca. Ne dorim să fim o parte importantă a comunității de iubitori de animale și să ajutăm la îmbunătățirea vieții lor prin serviciile noastre.

Dacă îți dorești ca animalul tău să se simtă bine și să arate bine, te invităm să ne vizitezi la Centrul Medical Veterinar Animus și să îi oferi cel mai bun tratament de cosmetica canină și felină. Suntem aici pentru a te ajuta și pentru a-ți oferi cele mai bune servicii pentru animalul tău de companie.

Astfel, va punem la dispozitie o gama variata de servicii de ingrijire a animalelor de companie:

Tăierea unghiilor

Trebuie făcută periodic indiferent de talia animalului, deoarece poate provoca o multitudine de neplăceri animăluțului. Unghiile neîngrijite pot cauza probleme in deplasarea animalului, precum și leziuni locale (infecții, smulgere, incarnare, exfoliere), tocmai de aceea trebuie făcută periodic.

Toaletarea urechilor

Este de asemenea o procedura care trebuie realizata la intervale de timp regulate pentru a evita infecțiile. Intervalul de timp diferă in funcție de rasa, vârsta, alimentație si consta in curățarea urechilor și îndepărtarea parului in exces.

Vidarea glandelor

Perianale este de asemenea o procedura care trebuie efectuata periodic in funcție de alimentația, regimul de viată și vârsta animalului. Neefectuarea acesteia poate duce la infecție, abces și fistulizarea glandelor perianale.

Tuns

Un procedeu de înfrumusețare ce necesita multa răbdare, pricepere si dragoste fata de animale poate fi efectuat in scop de înfrumusețare sau in scop medical.

Periaj

Este o manoperă laborioasă, delicată si poate schimba radical aspectul animalului. Pentru cățeii cu parul lung este o operațiune necesară și periodică. Pentru ca aceasta procedură sa fie cat mai plăcută pentru animal se folosesc perii și soluții profesionale cu efect de descâlcire si parfumare.

Ne dorim pentru animalul dumneavoastră cel mai bun tratament de îngrijire. Personalul nostru este calificat pentru furnizarea acestor servicii și va poate oferi sfaturi despre întreținerea blănii si toaletarea companionului dumneavoastră.