Cosmetica canina si felina

Centrul medical veterinar Animus Vet pune mare pret atat pe sanatatea cat si pe bunastarea animalul dvs. de companie, de aceea, pe langa servicii medicale de exceptie, am pus bazele unei echipe de specialisti in cosmetica canina si felina.

Astfel, va punem la dispozitie o gama variata de servicii de ingrijire a animalelor de companie, fie ca au nevoie doar de un spalat sau de un pachet de servicii de toaletare.
Iata care sunt principalele servicii de cosmetica AnimusVet

Taierea unghiilor trebuie facuta periodic indiferent de talia animalului, deoarece poate provoca o multitudine de neplaceri animalutului. Unghiiile neingrijite pot cauza probleme in deplasarea animalului, precum si leziuni locale (infectii, smulgere, incarnare, exfoliere), tocmai de aceea trebuie facuta periodic.

Toaletarea urechilor este de asemenea o procedura care trebuie realizata la intervale de timp regulate pentru a evita infectiile. Intervalul de timp difera in functie de rasa, varsta, alimentatie si consta in curatarea urechilor si indepartarea parului in exces.

Vidarea glandelor perianale este de asemenea o procedura care trebuie efectuata periodic in functie de alimentatia, regimul de viata si varsta animalului. Neefectuarea acesteia poate duce la infectie, abces si fistula glandelor perianale.

Tunsul, un procedeu de infrumusetare ce necesita multa rabdare, pricepere si dragoste fata de animale poate fi efectuat in scop de infumusetare sau in scop medical.

Periajul este o manopera laborioasa, delicata si poate schimba radical aspectul animalului. Pentru cateii cu parul lung este o operatiune necesara si periodica. Pentru ca aceasta procedura sa fie cat mai placuta pentru animal se folosesc perii si solutii profesionale cu efect de descalcire si parfumare.

Ne dorim pentru animalul dumneavoastra cel mai bun tratament de ingrijire. Personalul nostru este calificat pentru furnizarea acestor servicii si va poate oferi sfaturi despre intretinerea blanii si toaletarea companionului dumnevoastra.