Laborator veterinar 24/7

Laboratorul veterinar non-stop este o parte esențială a clinicii veterinare. Acesta oferă servicii precum analize de sânge, teste de urină, teste de fecale, teste de cultură și teste rapide pentru animalele de companie, și multe altele. Înțelegem că nevoile animalelor noastre de companie nu se opresc niciodată, iar laboratorul nostru veterinar non-stop este aici pentru a oferi servicii rapide și eficiente, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

La centrul medical Animus, laboratorul nostru este complet echipat cu cele mai recente tehnologii și instrumente de diagnosticare, pentru a ne ajuta să oferim cele mai bune servicii pentru animalele dumneavoastră. Echipa noastră de medici veterinari experimentați și tehnicieni veterinari calificați lucrează împreună pentru a oferi cele mai precise și rapide rezultate pentru animalele dumneavoastră de companie.

Oferim o gamă largă de teste și analize, cum ar fi:

Analize de sânge – Acestea sunt esențiale pentru a evalua funcționarea organelor animalelor dumneavoastră de companie, cum ar fi rinichii, ficatul și inima.

Teste de urină – Acestea ajută la evaluarea sănătății tractului urinar și la detectarea problemelor de sănătate, cum ar fi infecțiile tractului urinar și diabetul zaharat.

Teste de fecale – Acestea ajută la detectarea infecțiilor intestinale și la identificarea paraziților intestinali.

Teste de cultură – Acestea sunt utilizate pentru a identifica bacteriile și ciupercile care pot cauza infecții la animalele de companie.

Teste rapide – Acestea oferă rezultate rapide și eficiente, ceea ce este esențial pentru cazurile de urgență.

De asemenea, oferim și servicii de testare pentru animale de companie care călătoresc în străinătate. Testele noastre respectă standardele internaționale și sunt necesare pentru a obține documentele necesare pentru a călători cu animalele de companie.

La centrul medical Animus, punem mare accent pe siguranța și confortul animalelor noastre de companie. De aceea, echipa noastră de medici veterinari și tehnicieni veterinari sunt instruiți să trateze animalele cu multă atenție și să le ofere cele mai bune condiții posibile în timpul prelevării de probe.

Cu laboratorul nostru veterinar non-stop, puteți avea încredere că animalele dumneavoastră de companie vor fi tratate cu cele mai bune servicii și cu multă grijă. Suntem mândri să oferim servicii de înaltă calitate într-un mod prompt și profesionist, astfel încât să putem oferi cele mai bune îngrijiri pentru animalele de companie ale clienților noștri, indiferent de oră sau de zi.

În plus, laboratorul nostru veterinar non-stop este deschis pentru urgențe și servicii de testare în timpul weekend-urilor și sărbătorilor. Animalele noastre de companie nu așteaptă, iar laboratorul nostru este aici pentru a oferi servicii de diagnosticare prompte și precise, chiar și în cele mai dificile momente.

În concluzie, laboratorul nostru veterinar non-stop este esențial pentru o clinică veterinară modernă. La centrul medical Animus, ne străduim să oferim cele mai bune servicii pentru animalele de companie ale clienților noștri și laboratorul nostru non-stop este o parte importantă a acestei misiuni. Cu cele mai noi tehnologii și echipamente de diagnosticare, precum și cu un personal veterinar calificat și experimentat, suntem dedicați să oferim cele mai bune servicii pentru animalele de companie ale clienților noștri. Contactați-ne astăzi și programați-vă o vizită la laboratorul nostru veterinar non-stop!

Examene Sangvine APARATE IDEXX:

Examen biochimic sangvin – IDEXX
Examen hematologic
Examen gaze sangvine si ionograma
Examen sumar urina si sediment
Examen citologic sangvin
Examen citologic cutanat
Examen parazitologic sangvin
– test babesioza, test dirofilarioza
Examen dermatologic complet
– parazitologic, micologic pentru dermatofiti (microscopic direct, test cu lampa Wood si examen cultural) si levuri
Teste pentru alergii – IgE si alergograme (teste intradermice si serologice)

Examene Sangvine APARATE SAMSUNG:

Examen biochimic sangvin – IDEXX
Examen hematologic
Examen gaze sangvine si ionograma