Despre noi

De ce sa alegi un cabinet veterinar non-stop pentru animalutul tau
Chiar daca esti tentat sa alegi medicul veterinat care are grija de companionul tau in functie de apropierea de casa, exista cateva detalii de care ar trebui sa tii cont atunci cand faci alegerea. Specialistii Animus Vet, cabinet veterinat non-stop amplasat in Bucuresti, la intersectia a trei sectoare (3,4 si 6) te invata cum sa alegi corect medicul potrivit pentru animalutul tau.
Alege un cabinet veterinar
Alege un cabinet veterinar care ofera servicii medicale integrate. Este important sa gasesti in acelasi loc toata gama de srvicii de care puiul tau ar putea sa aiba nevoie (chirurgie, investigatii imagistice, analize de laborator, dermatologie, stomoatologie). Astfel te asiguri ca informatiile despre pacient circula corect de la un specialist la altul iar istoricul sau medical va fi tot timpul la indemana specialistului.

Cauta un cabinet veterinat cu program non-stop. In acest mod esti sigur ca indiferent de ora la care ai nevoie de un specialist, vei gasi pe cineva care iti cunoaste companionul, iar acesta se va simti in siguranta chiar si cand va avea o problema de sanatate serioasa si uregenta.

Uita-te cu atentie pe lista de servicii. Stim ca iti protejezi animalutul si esti prevazator, insa acesta poate sa isi puna sanatate in pericol in orice moment- poate, de exemplu, sa cada de la inaltimi mari sau poate sa inghita ceva periculos, iar in acele clipe este bine ca medicul veterinat sa poata sa ii faca de urgenta o ecografie, o radiografie, sa ii poata pune un diagnostic cerect si sa intervina urgent. Pentru asta, este recomandat sa iti alegi un cabinet veterinar non-stop care sa aiba toate dotarile necesare.

Echipa de specialisti Animus Vet iti ofera:

  • Interventie rapida si non-stop pentru urgente medicale
  • O gama larga de servicii specializate
  • O abordare integrata a sanatatii animalului tau de companie
  • Siguranta manoperelor medicale
  • Cea mai noua aparatura medicala
Welcome image