Despre noi

DE CE?
Chiar dacă ești tentat sa alegi medicul veterinar care are grijă de companionul tău in funcție de apropierea de casă, există câteva detalii de care ar trebui sa ții cont atunci când faci alegerea. Alegerea noastră se bazează pe:
24/7
Servicii non-stop: Suntem deschiși 24/7 și suntem pregătiți să răspundem oricând la nevoile și urgențele medicale ale animalului tău de companie. În cazul unei urgențe, poți veni direct la noi și îți vom acorda asistență medicală rapidă și eficientă.
ECHIPA
Echipă de profesioniști: La Centrul Medical Animus, avem o echipă de medici veterinari bine pregătiți și cu experiență în diferite domenii, astfel încât să putem oferi cel mai bun tratament pentru fiecare animal în parte.
DOTĂRI
Dotări moderne: Investim constant în tehnologie și echipamente moderne pentru a putea oferi cele mai bune servicii medicale pentru animalele de companie. Avem aparate de diagnostic și de imagistică de ultimă generație, precum și laborator propriu, ceea ce ne permite să obținem rezultate rapide și precise.
CUSTOM
Abordare individuală: Înțelegem că fiecare animal de companie este unic și necesită o abordare individualizată. De aceea, oferim consultații personalizate și tratamente adaptate la nevoile și particularitățile fiecărui pacient în parte.
PRETURI
Prețuri accesibile: Ne dorim ca serviciile noastre să fie accesibile tuturor proprietarilor de animale de companie, de aceea practicăm prețuri corecte și transparente.
ATENTIE
Îngrijire și atenție: La Centrul Medical Animus, ne pasă de starea de sănătate și de bunăstarea animalului tău de companie. Îți oferim sfaturi și îndrumări pentru îngrijirea adecvată a animalului tău, astfel încât să îți poți menține prietenul patruped sănătos și fericit.

Suntem un cabinet veterinar cu program non-stop. În acest mod esti sigur că indiferent de ora la care ai nevoie de un specialist, vei găsi pe cineva care iți cunoaste companionul, iar acesta se va simti in siguranță chiar si cand va avea o problema de sanatate serioasă sau o urgență.

Bun venit la Centrul Medical Animusclinica veterinara non-stop cu 12 ani de experiență în îngrijirea animalelor. Suntem mândri să oferim servicii veterinare de calitate superioară, disponibile oricând ai nevoie, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

În fiecare zi, echipa noastră dedicată de medici veterinari, asistenți și personal auxiliar își pune în aplicare experiența și competența pentru a oferi cele mai bune tratamente și soluții personalizate pentru animalele tale de companie. În plus, ne străduim să oferim o experiență pozitivă și confortabilă atât pentru animalele noastre pacient, cât și pentru stăpânii lor.

La Centrul Medical Animus, ne ocupăm de toate nevoile de sănătate ale animalelor de companie, de la examinări preventive și vaccinări, până la tratamente complexe și chirurgicale. De asemenea, oferim și servicii de urgență non-stop pentru situațiile în care animalul tău are nevoie de îngrijire imediată.

Echipa noastră este formată din medici veterinari cu experiență și pasionați de munca lor. Suntem mereu la curent cu cele mai recente cercetări și tehnologii în domeniul medical veterinar și încorporăm aceste cunoștințe în abordarea noastră de tratament pentru fiecare pacient în parte.

În plus, la Centrul Medical Animus, ne preocupăm de confortul și bunăstarea animalelor noastre pacient, oferind camere de internare spațioase și confortabile, dotate cu sisteme de climatizare și camere de observare pentru monitorizarea permanentă a stării lor de sănătate.

Suntem mândri să fim clinica veterinară de încredere pentru numeroși stăpâni de animale din comunitatea noastră și ne angajăm să oferim servicii de înaltă calitate și îngrijire iubitoare pentru animalele de companie.

Vă invităm să ne vizitați la Centrul Medical Animus și să ne lăsați să îngrijim animalele voastre de companie cu pasiune și devotament. Vă așteptăm cu brațele deschise și cu inima plină de dragoste pentru animale!

Echipa de specialisti Animus Vet iti ofera:

  • Interventie rapida si non-stop pentru urgente medicale
  • O gama larga de servicii specializate
  • O abordare integrata a sanatatii animalului tau de companie
  • Siguranta manoperelor medicale
  • Cea mai noua aparatura medicala
Welcome image